Lajme

Përplasje mes Duriqit dhe Drilon Gashit: A ka qenë Muhamedi mbret?

Gazetari i Insajderiit Visar Duriqi, ka deklaruar në Kanal 10, se i dërguari i Zotit, Muhamedi, ka qenë ‘mbret’ në kohën kur ka jetuar.

Ndaj deklaratave të Duriqit ka reaguar hoxha Drilon Gashi, i cili ka thënë se Muhamedi nuk ka qenë mbret, por i zgjedhur pushtetar i besimtarëve.

“Nuk ka qenë mbret, ai ka qenë i zgjedhur i kabiljes së tij, pra besimtarëve të cilët ia kanë besuar pushtetin. Muhamedi ka qenë i dërguar i Zotit, por asnjëherë nuk ka qenë mbret”, ka thënë Gashi. 


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?