Lajme

Përmbytje të mëdha në Serbi: Veturat dhe shtëpitë ecin mbi ujë

Për shkak të reshjeve të mëdha, niveli i lumenjve në Serbinë perëndimore po rritet. Shteti ka shpallur gjendje e jashtëzakonshme në shtatë komuna.

Uji po merr gjithçka me vete, derisa raportohet edhe për njerëz të lënduar.

Më poshtë keni pamje nga vërshimet në Serbi.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?