Lajme

Përleshje fizike ndërmjet Tomë Gashit dhe shoferit të Melihate Tërmkollit

Shoferi i Melihate Tërmkollit dhe avokati Tomë Gashi, janë përleshur fizikisht pas një emisioni debatues që ishte zhvilluar në RTK.

Para pak minutash ka eskaluar debate mes Melihate Termkollit dhe avokatit Tomë Gashi.