Lajme

Përfundojnë bisedimet Ukrainë-Rusi

Më shumë se katër orë kanë zgjatur bisedimet me Ukrainës dhe Rusisë të mbajtura në Bjellorusi.

Takimi sapo ka përfunduar ndërsa ende nuk dihet nëse është arritur ndonjë marrëveshje mes palëve.