Lajme

PDK, LDK dhe AAK lëshojnë sallën e kuvendit

Partitë opozitare, Partia Demokratike e Kosovës dhe Lidhja Demokratike e Kosovës e kanë lëshuar sallën e kuvendit pasi nuk u votua rezoluta e propozuar nga partitë opozitare që ndalon shtrenjtimin e energjisë elektrike në vend.

Sallën e kuvendit e ka lëshuar edhe partia tjetër opozitare, AAK

Kjo ka bërë që kuvendi të mos ketë kuorum për të vazhduar me pikat tjera të ditës

LEXO EDHE:  Në Bruksel po diskutohen masa ndaj Kosovës e Serbisë në rast se i refuzojnë hapat e propozuar për shtensionim