Pas votimit të ushtrisë, nis festa e qytetarëve në Prishtinë

Pas votimit në Kuvendin e Kosovës për shndërrimin e FSK-së në Ushtri, qytetarët në Prishtinë kanë nisur festën.Ata janë mledhur në sheshet e kryeqytetit dhe kryesisht përpara Kuvendit të Kosovës.

Në njërën video, shihet edhe ish kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku duke dalur nga oborri i Kuvendit.