Lajme

Pas Ermalit edhe ky person ndau 100 mijë euro për Shqipërinë

Drejtori i KEK-ut, Njazi Thaqi, ka njoftuar se KEK-u ka ndarë 100 mijë euro për Shqipërinë, shkruan Gazeta NewBorn.Postimi tij:

KEK-u ndan 100 mijë euro për ndihmë Shqipërisë

Korporata Energjetike e Kosoves (KEK) ka ndarë 100 mijë euro për t’i dalë më ndihmë Republikës së Shqipërisë pas tragjedisë që ndodhi ditën e martë si pasoje e tërmeteve.

Me kërkesë të Drejtorit Menaxhues të KEK-ut, z. Njazi Thaçi dhe me aprovim te Bordit te Drejtorëve, kjo shumë eshte dedikuar për Qeverin e Republikes se Shqiperise për të ndihmuar familjët që pësuan nga kjo tragjedi.Korporata Energjetikë e Kosovës të martën gjithashtu ka dërguar edhe ekipën e specializuar për intervenime emergjente (kërkim shpetim) të cilët po i dalin në ndihmë autoriteteve shqiptare për nxjerrjen e viktimave nga gërmadhat e krijuara pas twrmetit.

Drejtori Menaxhues i KEK, Njazi Thaçi ka thënë së kjo është me e pakta që mund të bëjmë si korporatë për t’u solidarizuar dhe për të ofruar përkrahjen me qytetarët që pësuan nga kjo tragjedi.

“Nga mengjesi i ditës së martë jemi duke i përcjellë me shqetësime ngjarjet në Shqipëri. Ndjejmë keqardhje dhe shprehim ngjushëllime më të sinqerta për viktimat”, ka thënë Thaçi.Ai ka bërë të ditur së vendimi për të ndarë 100 mijë euro është marrë më përkrahjën e gjithë menaxhmentit dhe të Bordit të Drejtorëve të KEK-ut.

LEXO EDHE

Skifterat nuk po ndalen: Nisin kontigjentin e dytë të ndihmave drejt Shqipërisë