Lajme

Lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota.

Lajme

QKUK-ja bëhet me rrugë të reja

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili, dhe drejtorin e QKUK-së, Basri Sejdiu, të hënën...
1 2 543 2 544 2 545 2 546 2 547 2 577
Page 2545 of 2577