Lajme

Numërohen mbi 40% e votave, kjo parti po udhëheq

Janë numëruar tashmë 40% të votave.Rezultati po ndryshon çdo herë e më shumë, ku vetëm njëra po udhëheq, shkruan GazetaBlic.Deri më tani, po prin LDK-ja, kurse VV-ja është e dyta, por kjo e fundit ka rritur votat e saj dhe ka ngushtuar rezultatin.



PDK-ja ndërkaq vazhdon të mbetet e treta.Mbetet të shihet sesi do të rrjedhin gjërat në vazhdim, derisa ne do t’iu raportojmë në kohë reale për çdo ndryshim eventual.Ja rezultatet: