Lajme

Nuk ndiejnë për Koronavirusin, vajzat shqiptare dalin pa jelekë në Jalë

Temperaturat e larta kanë bërë që shumë familje të zhvendosen drejt Jugut të Shqipërisë.

Ata kanë zgjedhur bregdetin për të shijuar këto dite të nxehta korriku, duke ‘harruar’ për pak momente pandeminë Covid-19.

Një ndër plazhet më të preferuar është ai i Jalës, ku përveç rinisë, muzikës së lartë dhe alkoolit, vëmendje kanë tërhequr edhe format seksi trupore.

Duket se së fundmi në Jalë ka filluar të praktikohet plazhi ‘topless’, pamjet e siguruara nga ABC News e tregojnë këtë tedencë fare qartë.

Vihen re dy pushues, të cilët kanë zgjedhur të qëndrojnë në çadrat e tyre krejtësisht pa komplekse.

Duket se ata nuk e ‘kanë vrarë’ mendjen se çfarë ka përreth, por kanë vendosur të shijojnë kohën e pushimeve.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?