Lajme

Nuk do ta besoni, personi në foto sot është kryetar i një komune në Kosovë

Sot udhëheq një prej komunave më të mëdha në Kosovë dhe është në mesin e kryetarëve më të rinj në moshë që është zgjedhur nga zgjedhjet e fundit lokale.

Fjala është për Alban Hysenin, i cili vite më parë kishte një stil krejt tjetër nga ai zyrtar që njohim sot, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.