Lajme

Njoftimi nga KEDS, nesër në këto vende të Kosovës nuk do të ketë rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j17 Kodra e Trimave 9-II (Kodi: 13000007) prej orës 10:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Rr. Kodra e Trimave 9-II ( te Zjarrfikësit).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j18 Qamëria (Kodi: 13000008) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j19 Kodra e Trimave 8 II (Kodi: 13000016) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Kodra e Trimave.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j20 Ujësjellësi (Kodi: 13000009) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Pompat e ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j21 Kodra e Trimave 2 (Kodi: 13000010) prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10KV Hajkobilla (Kodi 14016004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

7.

TS 220/35/10(20)kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j21 Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1, dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Revizion i daljes.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq, dhe Ujëz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi 60024003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bostoni, Turiqevci, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Partesh (Kodi: 61066004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Epërme, Nesale, Cërrnicë, Gumnishtë dhe Vrapqiq.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër (kodi 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobiti (kodi 40043002) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Pa tensiondo të mbesin nga ora 09:00 deri ne ora 16:00 këto trafostacione: TS 400430022057/ 2063/ 2064/ 2114.

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Ndarja e urave për degëzimin në Strazhë.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Degazimi për katunde- Uksmajlët prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Trafostacionet që do të mbesin pa tension: TS 40042003056/ 3191/3057/ 3058/ 3059/ 3188/ 3062/ 3060/ 3061.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

4.

TS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (Kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës së betonit 12/1600 dhe bartja e rrjetit në shtyllë të re përmes 2 konzollave të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushilë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i trafostacionit etj.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bletaria (kodi 53057004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Punime në daljen 10 kV degëzimi Hulaj ngritja e një shtylle dhe bartja e rrjetit.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 1- Gurthyesi (Kodi: 32000018) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Ilyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka; Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Samadraxhë.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?