Lajme

Njoftim me rëndësi nga Zvicra

Zvicra ka aprovuar 1.5 milionë kërkesa për rimbursime të biletave të “djegura” për klientët e tyre që nga muaji janar i vitit 2020.

Pandemia ka bërë që të anulohen mijëra fluturime dhe që milionë njerëz të humbasin fluturimet në shtetet e tjera.

Në 1.5 milionë kërkesa, Zvicra tani u ka rimbursuar plot 795 milionë franga.

1 përqind e klientëve janë ende duke pritur për para pasi që kompanitë kanë thënë se janë raste të komplikuara dhe që kërkojnë kohë më shumë për përpunimin e të dhënave./Indeksonline/


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?