Lajme

Njëri nga të konfirmuarit sot me COVID-19, është puntor i kësaj korporate

Janë konfirmuar 19 raste të reja me COVID-19 e 24 të shëruar.

Ai ka thënë se i njëjti në fshatin Milloshevë, rasti kontakti dhe është punëtor në KEK.

Ky është postimi i plotë:

Të nderuar qytetarë,

Sipas njoftimeve të IKSHPK-së, në Obiliq kemi një rast të ri pozitiv me Covid-19 në fshatin Milloshevë, rasti në fjalë është rast kontakti, punëtorë në Korporatën Energjitike të Kosovës,në mihjen sipërfaqesore në Bardh.

Ju bëjë thirrje të gjithë qytetarëve që të vazhdojnë të respektojnë rekomandimet e dalura nga IKSHPK-ja, rreziku ende nuk ka kaluar, ky armik i padukshëm është ende mes nesh.
Mos i jep këmbë virusit!
Kujdes po, panik jo!