Lajme

Një rast pozitiv sot në Gjilan, Haziri tregon burimin e infeksionit

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka dhënë detaje për një rast të ri me koronavirus në këtë komunë.

Haziri ka thënë se ai person është infektuar në Prishtinë, në vendin e tij të punës dhe ka kërkuar që të transferohet në Gjilan.

Ai bëri të ditur se i infektuari nuk ka pasur me asnjë person kontakt në Gjilan.

#Dita89. Sapo e morëm lajmin nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, përkatësisht Laboratori i Mikrobiologjisë…

Julkaissut Lutfi Haziri Tiistaina 9. kesäkuuta 2020