Lajme

Një pjesë e Prishtinës pa ujë

Punimet teknike të ditës së sotme, në sanimin e linjës se ngrire ne Lagjen Mati, rruga “Muharrem Fejza”, ka bere qe objektet qe jane ne kete zone te mbesin pa furnizim me uje.

“Ekipet jane duke punuar nga mengjesi, mirepo si pasoje qe linja eshte ngrire nga temperaturat e uleta, shkak i nje ndertuesi qe ka zbuluar linjen dhe e ka lene te ekspozuar ndaj temperaturave te jashtme, jemi detyruar te nderpresim ujin, per ti hapur rruge nderhyrjes nga ekipet tona.

Rasti ne fjale mbyllet per 1 ore, ku edhe do rikthehet furnizimi. Ne varesi te objektit dhe katit ku gjendeni mund te vonohet furnizimi edhe me shume. Si pasoje e kesaj nderhyrje pa uje kane mebtur edhe objektet ne rrugen “Holgen Petersen”, “Malush Kosova” si dhe disa objekte ne rrugen “B””, thuhet në njoftimin e KRU “Prishtina”.