Lajme

Një pjesë e Kosovës sot pa rrymë, ky është orari

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë 1TS 35/10(20) kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Plemetin (kodi: 15019003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (një pjese). Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

Gjakovë2TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet: Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet:. Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë..Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.3.TS 110/10kV

Gjakova 2 do të ndërprehet: Dalja 10kV Elektromotori Deva (kodi: 81000003) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumatorë), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni,.Arsyeja : Montimi i ndarsit te brendshëm në ts 24 lidhje unaze Prizren1.TS 35/10kV

Dragash do të ndërprehet:Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.Arsyeja : Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave të dëmtuara 2.TS 35/10kV

Theranda do të ndërprehet: Dalja 10kV Reshtani (kodi: 32000017) nga ora 09:00 deri 16:00


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?