Lajme

Nisma Socialdemokrate dhe AKR kalojnë pragun zgjedhor?

Nisma Socialdemokrate do të bëhet pjesë e Kuvendit të Kosovës.

Gazeta NewBorn, mëson se ky subjekt politik shkon në 5.6%, duke kaluar kështu pragun e vendosur zgjedhor prej 5%

Me këtë përqindje, Nisma Socialdemokrate siguron 6 ulëse.

Nga këto 5 ulëse një do ta ketë Behgjet Pacolli nga AKR, ndërsa 5 të tjerat do ti takojnë Nismës.

Siç mëson Gazeta NewBorn, emrat e deputetëve të Nismës që do të jenë pjesë e Kuvendit janë;

Fatmir Limaj, Vesel Krasniqi, Arbëreshë Krasniqi, Albulenë Balaj, ndëresa kandidati i pestë ende nuk dihet.


SHIKO VIDEON