Lajme

Nëna pëson infarkt në zemër pasi që djali nuk i kuptonte detyrat

Një nënë nga Kina u irritua aq shumë përderisa po ndihmonte djalin e saj me detyrat e shtëpisë saqë ishte në pranë të vdekjes ngase pësoi infarkt në zemër.

Paramendojeni skenën: Jeni ulur në tavolinë, po bëni detyrat, keni vendosur duart në kokë dhe nuk kuptoni asgjë.

Nëna ose babai juaj ju ofron ndihmë, por pa pritur vjen një goditje. Pa marr parasysh a pajtoheni apo jo, apo edhe nuk kuptoni, fytyrat do të bëhen të kuqe. Për nënën e këtij djali, stresi për të u bë pothuajse fatal, raporton “Daily Mirror”, transmeton lajmi.net.

Një nënë nga Kina u irritua aq shumë përderisa po ndihmonte djalin e saj me detyrat e shtëpisë saqë ishte në pranë të vdekjes ngase pësoi infarkt në zemër.

Paramendojeni skenën: Jeni ulur në tavolinë, po bëni detyrat, keni vendosur duart në kokë dhe nuk kuptoni asgjë.

Nëna ose babai juaj ju ofron ndihmë, por pa pritur vjen një goditje. Pa marr parasysh a pajtoheni apo jo, apo edhe nuk kuptoni, fytyrat do të bëhen të kuqe. Për nënën e këtij djali, stresi për të u bë pothuajse fatal, raporton “Daily Mirror”, transmeton lajmi.net.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?