Lajme

Nëna Lule: Isha duke vdekur, kjo grua në Qabe ma shpëtoi jetën – Ja çfarë më bëri

Në emisionin Kojshia Show, protagoniste e kësaj jave ishte një mysafire mjaft, e cila kishte drama të njëpasnjëshme në jetën e saj.

Ajo është Luleta Kazazi, 81-vjeçarja nga Tirana, e njohur si Nëna Lule.

Në këtë emision, Nëna Lule  tregoi një ngjarje rrenqethes që i kishte ndodhur në jetën e saj. Ajo ishte duke vdekur dhe një grua i shpëtoi jetën në Qaben e Shenjtë.

Nëna Lule zbuloi se çfarë i bëri ajo grua që i shpëtoi jetën.

Ndiqeni minutën e 17:00 të emisionit, për të mësuar se çfarë kishte ndodhur.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje