Lajme

Nëna e Përparim Ramës në ceremoninë e betimit të tij

Përparim Rama është betuar sot si Kryetar i Komunës së Prishtinës për katër vitet e ardhshme.

Në ceremoninë e betimit ka marrë pjesë edhe nëna e Ramës.

Madje, në një moment, Rama është afruar dhe ia ka puthur dorën.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?