Lajme

“Në qeverisjen time buka 31 cent” – si reagon Albin Kurti kur e sheh veten çka ka premtuar

Në rrjetet sociale ashtu si në media, vazhdojnë të publikohen dhe komentohen deklaratat kundërthënëse të kryeministrit Albin Kurti.

Në një të fundit, video-montazha flet e paraqet Kurtin duke qeshur me vetveten.

Në video është Kurti në emisionin e Rubikonit kur kishte premtuar me cent uljen e disa prej produkteve ushqimore ndërkaq përballë tij, është Kurti që qesh.