Lajme

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës sot

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat do të kryhen gjatë ditës së sotme dhe të mërkurës.

Për shkak të punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

01.02.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Banesat e Univerzitetit (kodi 190000074212) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

LEXO EDHE:  Eksluzive: Pamje ku shihet Milan Radojçiq me terroristët serb në Banjskë

Vendet: Banesat e Univerzitetit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, testimi i kabllos 04kV me anë të automjetit matës, pasi është në prishje.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10 kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 12:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i dy shtyllave te tensionit të mesëm në fshatin Jashanicë.