Lajme

Ndodh edhe kjo: Qytetari mbyll derën me silikon që të mos i futet uji në shtëpi

Përmbytjet e ditëve të fundit e kanë detyruar një qytetar në Durrës të mbyllë derën e shtëpisë së tij me silikon. Banori e ka parë si mundësinë e vetme për të parandaluar që uji të futet në banesë.

“Shtëpinë sa e kam rregulluar se në 2016 m’u prish. Asnjë lloj dëmshpërblimi nuk kam marrë”, thotë ai.

Rasti është denoncuar nga kreu i degës së PD, në Durrës, Ferdinand Xhaferaj, i cili ka shkuar për të vizituar këtë familje.

“I gjithë mundi dhe djersa e një jete të tërë, këtij qytetari i shkon dëm nga përmbytja që vjen si pasojë e papërgjegjshmërisë, arrogancës dhe moskujdedjes së Qeverisë”, shkruan Xhaferaj, ndër të tjera.

SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?