Lajme

Ndihmoi shumë familje të varfëra, Halil Kastrati merr një dhuratë shumë të veҫantë

Halil Kastrati tashmë është emër i njohur pothuajse për të gjithë, shkruan GazetaBlic.

Ai deri me tani ka ndërtuar një numër të shtëpive, si dhe iu ka ndihmuar shumë familjeve me ndihma të ndryshme.

Halil Kastrati pothuajse u bë shpresa e shumë njerëzve.

E pasi ndihmoi shumë njerëz, padyshim se është shumë i dashur për ta.

Sot ai ka marrë si dhuratë një pikturë./GazetaBlic/


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje