Lajme

Murati mburret me “punësimet” e Qeverisë Kurti

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka publikuar të dhënat zyrtare nga ATK-ja për numrin e të punësuarve.

Në Facebook ai ka publikuar shifrat e vitit 2019 dhe të vitit 2022.

Postimi i Muratiti:

Të punësuarit aktivë sipas të dhënave zyrtare nga ATK:
Maj 2019: 📊 318,610 të punësuar
Maj 2022: 📊 382,861 të punësuar


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje