Lajme

Ministria e Tregtisë publikon çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme!

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka publikuar çmimet tavan për shitjen e derivateve për ditën e enjte.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.78 cent, i benzines 1.72 cent ndërsa i gazit ka mbetur i njëjtë krahasuar një ditë më parë, 0.78 cent.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së enjte dhe janë të vlefshme për 24 orë, njofton 02Press.com. Kësisoj, MINT do të caktojë çdo ditë çmimet tavan për shitjen e derivateve.

LEXO EDHE:  Prifti At Nikolla iu shkon natën në kishë serbëve, i bënë thirrje KFOR-it dhe kryeministrit Kurti qe t’i kontrollojë ato për armatim - Policia e Kosovës e ndërpret xhirimin. Ja çfarë ndodh!