Lajme

Ministria e Shëndetësisë bën të ditura laboratoret e tjera private që u licencuan për testet e COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për listën e laboratorëve të cilat kanë marrë leje për shërbimin e testimit për SARS-COV 2, përkatësisht për të kryer teste molekulare (RT-PCR) dhe teste serologjike.

Listën e radhës të laboratorëve Ministria e Shëndetësisë e bëri të ditur pas shqyrtimit që iu është bërë aplikacioneve nga Bordi për Licencim të Institucioneve Shëndetësore Private, transmeton Indeksonline.

Duhet përkujtuar që numër i madh i laboratorëve janë lejuar që të kryejnë testimet për COVID-19.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?