Lajme

Milaim Zeka tregon sa shumë po vidhet paraja publike

Milaim ZekaAi thotë se kjo nuk po bëhet për asgjë tjetër por vetëm për një qëllim, që të bëjën turizëm dhe të përfitojnë meditje.

Deputeti i Kosovës, Milaim Zeka thotë se shumë po vidhet paraja publike në Kosovë, nga të zgjedhurit e popullit, në këtë rast nga deputetët dhe ministrat.

Ai përmend Ministrinë e Diasporës, e cila thotë se po bënë xhiron e botës, kine për të prezantuar Ligjin mbi Diasporën.

Ai thotë se kjo nuk po bëhet për asgjë tjetër por vetëm për një qëllim, që të bëjën turizëm dhe të përfitojnë meditje.

Më poshtë shkrimi i deputeti Zeka:

Imagjinoni sa shume vidhet paraja publike

Ministria e Diaspores, sebashku me nje grup deputetesh, po bejne xhiron e botes, gjoja per ta prezentuar Ligjin mbi Diasporen.

E gjithe kjo shetiteje e turpeshme, nuk behet per asnje qellim tjeter, perpos turizmit dhe fitimit te meditjeve nga zyrtaret e Ministrise te Diaspores dhe deputetete, sidomos ata te opozites, te cilet i sabotojne seancat e miratimit te ligjeve, ama nuk i refuzojne meditjet dhe benificionet e tjera.

Degjimi publik i ketije ligji, shume lehte munde te behet permes perfaqesive tona diplomatike, po edhe permes publikimit te ketije ligji ne ëebfaqen e ministrise, ku cdonjeri mundet t i dergoje verejtejet dhe sygjerimet.

Imagjinoni sikur nje praktike e tille te ndiqej edhe per ligjet e tjera?!

Aqe shume ka keqeperdorim te parase publike nga nje pjese e deputeteve dhe zyrtareve te larte te shtetit, saqe çdo vend evropian po na ka lakmi.

Te forte paskemi qene!!! Qysh po i qenderon shpirti ketije vendi, hiqe nuk po e kuptoje.