Lajme

Mësohet sa paguhet gjithë stafi teknik i zgjedhjeve

Ata që kanë bartur materialin zgjedhor, numëruesit e votave dhe komisionerët paguhen nga KQZ-ja me shuma të caktuara.

Nga sa para marrin në ditë mësoni nga kronika e zgjeruar nga Klan Kosova: