Lajme

Mërgimtari gjobitet 1150 euro në Serbi

Një mërgimtar ka shprehur shqetësimin e tij pasi që është dënuar nga policia serbe me gjobë prej 1 mijë e 150 euro.

Kjo pasi që siç e ka shpjeguar mërgimtari, policia serbe e ka ndaluar dhe e ka dënuar tri herë nga 50 euro për shkak të mos vendosjes së rrypit të sigurisë si dhe 1 mijë euro për mos vendosje në karrige të fëmijëve.

Ai ka sugjeruar që mërgimtarët të kenë kujdes.


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19