BiznesLajme

Me një klik mund të mësoni nëse ju ka regjistruar punëdhënësi dhe nëse paguan kontribute për ju

Agjencia Tatimore e Kosovës, në kuadër të fushatës me sloganin “Boll ma, lyp me u regjistru”, ka krijuar edhe mundësinë që secili punëtor të konfirmojë vetë nëse punëdhënësi e ka regjistruar dhe nëse po paguan kontribute për të.

Secili punëtor mund të konfirmojë këtë në linkun https://apps.atk-ks.org/regemployer, me procedurë të thjeshtë, vetëm duke e shkruar numrin personal në letërnjoftim.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?