Lajme

Masat e reja/ Mbyllen fitneset dhe palestrat

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për mbylljen e fitneseve dhe palestrave sportive apo rekreative.

“Numri i pjesëmarrësve në garë, sportistë, klube, zyrtarë, dhe pjesëmarrës tjerë të nevojshëm për zhvillimin e garës përcaktohet nga federatat sportive duke respektuar masën e distancës dhe masat tjera mbrojtëse”, thuhet në vendim.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?