Lajme

Masat e reja, lokalet mbyllen në këtë orë

Ministri Zemaj ka publikuar masat e reja rreth Covid-19.

Ministri i Shëndetësisë ka thënë se nga e hëna do të reduktohet sërish orari i lokaleve dhe qendrave tregtare. Ato do të mbyllen nga ora 21:00 deri në ora 05:00. Përjashtim bëjnë shërbimet “take-aëay”.

… në përditësim