Lajme

Masat e reja/ A lejohet maska në ambientet e jashtme

Qeveria e Kosovës sot ka mbajtur mbledhje online në të cilën janë miratuar masat e reja në mbrojtje ndaj COVID-19, shkruan Gazeta Sinjali.

Në këtë mbledhje është vendosur që maska në hapësirat e jashtme nuk është më e nevojshme si dhe muzetë, bibliotekat, teatrot e kinematë lejohet të punojnë me vetëm 50 për qind të kapaciteteve.