Lajme

Luftëtari i UÇK-së: Jusuf Buxhovi ishte spiun i Serbisë, i mbaj mend mirë marifetet e tij

Luftëtari i UÇK-së, Pren Marashi i ka reaguar një deklrate të shkrimtarit Jusuf Buxhovi se ‘’ “lufta e UÇK-së nuk ka qenë e pastër”, duke e quajtur spiun të Serbisë.‘’Çfarë emri t’i jap atij që e urren UÇK-në dhe luftën e saj, ndoshta ma mirë me ja lenë historisë ta gjykon këtë kuazi historian. Me i thënë shpijun i UDB -ës ,është dro që disa ish shokë hidherohen sepse tani e kanë bërë shokë por, po ja them, shpijun e bashkëpuntorë i Serbisë është dhe ishte i tillë, gjenerata e ime i mbajm mirë ne mend marifetet e jusuf buxhovit,(me shkronja të vogla,e shkruaj emrin i tij)’’,ka shkruar Marashi në Facebook.

Pati reagime të shumta për këtë deklaratë skandaloze të Buxhovit.

LEXO EDHE:

Ish ushtari i UÇK’së i reagon Jusuf Buxhovit i cili tha se lufta e UÇK’së nuk ka qenë e drejtë