Lajme

Lot gëzimi: Nënë e bir bashkohen pas 57 vjetësh

Nënën e kërkoi për 57 vjet por e gjeti vetëm falë vëllait që i lindi më vonë me babanë tjetër.

Kështu, këto ditë mori fund vuajtja e Ruzhdi Ismajlit dhe Hajrie Bajramit, të ndarë gati gjashtë dekada më parë.

Ky ribashkim me histori filmash, i ka ndezur të gjitha emocionet te nëna 76-vjeçare.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?