Lajme

Lajm i mirë për studentët, Universiteti i Prishtinës merr këtë vendim

Senati i Universitetit të Prishtinës, në mbledhjen e dytë të tyre për këtë vit akademik, ka vendosur në mënyrë unanime për uljen e kushtit për 10%, për kalueshmërinë e vitit 2019/20 transmeton Korrespodenti

Parlamenti Studentor kishte pranuar qindra kërkesa nga studentët, që për shkak të rrethanave dhe pasojave të shkaktuara nga pandemia COVID-19, t’u bëhet e mundur një ndihmë e tillë që do t’i mundësonte të përfundonin me sukses vitin akademik 2019/20.

“Parlamenti Studentor i falënderon për mirëkuptimin Rektorin, Dekanët dhe të gjithë Senatorët e tjerë për mbështetjen unanime që i dhanë kësaj nismeje. Kjo kërkesë është ekskluzivisht për shkak të rrethanave të jashtëzakonshme dhe vlen vetëm për vitin akademik 2019/20”, bëhet e ditur në njoftimin e Senatit.