Lajme

Lajm i hidhur: Vdes veterani i UÇK-së

Sot, ka vdekur minatori 52 vjeçar i Minierës Trepça në Stan Tërg, Ridvan Hyseni, shkruan Jepi zë

Hyseni është vlerësuar për punën dhe angazhimi i tij për shumë vite në ndërmarrjen si një punëtor shumë i zellshëm, familjar i mirë, i qetë e fjalë pak.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë kolegët e tij minatorë të minierës.


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje