Lajme

Ky vend pritet të diskutojë sot njohjen e Kosovës

Në Sarajevë sot pritet të debatohet për njohjen e Kosovës dhe lëvizjen e Ambasadës së Bosnjë e Hercegovinës nga Tel Avivi në Jerusalem.

Në takimin e rregullt të Presidencës do të diskutohet edhe kriza e emigranteve në Bosnjë dhe situata epidemiologjike në vend.

BeH nuk e ka njohur ende pavarësinë e Kosovës për shkak të kundërshtimeve të serbëve që janë pjesë e federatës boshnjake.


SHIKO VIDEON