Lajme

ZYRTARE: Ky kandidat do të jetë konkurrenti i Ramush Haradinajt për pozitën e Presidentit të Kosovës

Nehat Idrizi ka shpallur zyrtarisht kandidaturën e tij për President të Kosovës.

Idrizi i ka njoftuar të gjitha subjektet politike për kandidaturën e tij, prej të cilave ka kërkuar edhe mbështetje.

“Dëshiroj t’ju informoj për kandidaturën time për President të Republikës së Kosovës. Si një kandidat apolitik, kërkoj mbështetjen tuaj dhe të subjektit tuaj politik për kandidaturën time”, thuhet në letrën e Idrizit drejtuar partive.

“Unë besoj thellë që Kosovës i duhet një President apolitik dhe konsensual. Unë ju garantoj që do të punojmë së bashku për të arritur objektivat shtetërore”.

Ndryshe, Idrizi ka qenë gjykatës, profesor dhe Kryesues i Këshillit Gjyqësor të Kosovës.