Lajme

Ky është lajmi i mirë që u konfirmua nga KEK-u

Njësia B2 prodhuese për energji elektrike është rikthyer në funksion pas testimeve nga ekipet përkatëse.

Kështu është bërë e ditur nga stafi i KEK-ut, të cilët njoftojnë për rikthimin në funksion të Bllokut B2.

Lidhur me rifunksionalizimin e kësaj njësie prodhimi, Qeveria ka angazhuar një ekspert gjerman dhe një ish-inxhinier të pensionuar të KEK-ut.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?