Lajme

Krasniqi për taksën: Vendimet të mos merren krye n’vete, forcat politike të ulen e të bisedojnë

Kryetari i Këshillit Nacional të Nismës Social Demokrate, Jakup Krasniqi sonte në ‘A Show’ ka thënë se udhëheqësit e shtetit nuk duhet të marrin vendime vet, duke komentuar çështjen e taksës.Sipas tij, të gjithë bashkë duhet të ulen dhe të shohin së pari interesin nacional.

‘’Kam qenë ithtarë që të mos merren vendime krye në veti. Kam kërkuar që forcat politike në Kosovë të ulen, bisedojnë dhe të shohin interesin nacional’’

’Për taksën duhet të ketë qëndrim të përbashkët politik. Ata jënë përfaësuesit e qytetarëve të Kosovës.