Lajme

Kosova pa mundësi padie për krimet e luftës, ja për cilat arsye

Për vrasjen e shumë shqiptarëve të Kosovës dhe për gjenocidin e kryer gjatë luftës, zor se do të mund të paditet Serbia.

Arsyet i tregon ish-kreu i Gjykatës Kushtetuese, Enver Hasani.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?