Lajme

Konfirmohet: NATO do t’i sjellë 700 trupa shtesë në Kosovë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka deklaruar sot se brenda disa ditësh, do të dërgojmë 700 trupa të tjera në Kosovë.

Veç kësaj, ai sot deklaroi se do vendosin edhe forca shtesë në gatishmëri më të lartë.

Këta janë hapa të kujdesshëm, duke siguruar që NATO_KFOR të ketë forcat dhe aftësitë që i nevojiten për të përmbushur mandatin e saj të OKB-së”.

LEXO EDHE:  Agim Bahtiri në zi, i vdes nëna