Lajme

Komuna e Mitrovices hyri në borxh 2 milionë, ministri Murati e arsyeton Bahtirin: Nuk janë asgjë 2 milionë

Në prezentimin e planprogramit të Bahtirit në Mitrovicë, ishin të pranishëm edhe disa ministra të Qeverisë Kurti.

Në fjalën e ministrit Murati, i cili njihej si një kritik i madh dhe paraqitej si ruajtës i kuletës së shtetit, ka befasuar me fjalimin e tij.

Murati duke u munduar ta arsyetojë borxhin e komunës dhe bllokimin nga Thesari i Kosovës për shkak të hyrjes në borxhe, u mundua ta hedh fajin diku tjetër.

Ministri i Financave tha se 2 milionë nuk janë kurgjo, sepse ai vetë kishte gjetur 200 milionë borxh në ministrinë që udhëheq.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?