Lajme

Komuna e Fushë Kosovës fillon vendosjen e kamerave në gjithë qytetin

Kryetari i komunës së Fushë Kosovës Burim Berisha vazhdon t`i realizoj të gjitha premtimet të cilat i kishte dhënë në fushatën zgjedhore të vitit 2017.

Komuna të cilën e drejton Burim Berisha nga Lidhja Demokratike e Kosovës është komuna me infrastrukturën më të mirë në Republikën e Kosovës, shkruan Albanian Show

Së fundmi komuna ka njoftuar që në gjithë qytetin do të vendosën kamera.

Ky projekt garanton më shumë siguri për jetën, pronën dhe qytetarët të cilët banojnë apo kalojnë në zonën e Fushë-Kosovës./Albanian Show