Lajme

Kjo fotografi është bërë hit në internet, historia e saj është mjaft prekëse

Deri më tani, zjarret që kanë kapluar Kaliforninë ua kanë marrë jetën më shumë se 40 njerëzve – duke i lënë mijëra të tjerë të pastrehë.

Presidenti Donald Trump tani zyrtarisht ka shpallur gjendje të jashtëzakonshme, dhe pjesa më e keqe rreth kësaj është se duket që zjarri nuk po pushon.

Raportohet se vetëm 30% e zjarrit është ndalur, me 70% që përbën rrezik seroz për çdo njeri, transmeton Gazeta Express.

Dhe normalisht, për të ndalur gjithë këto zjarre duhen zjarrfikës të guximshëm. Ata vazhdojnë ta bëjnë punën e tyre pa pushim, për t’i dhënë fund katastrofës sa më shpejt që të jetë e mundur.

Eh kjo fotografi e fundit e disa zjarrfikësve atje, është bërë hit në rrjete sociale. Fotografia është shfaqur në internet për të treguar vështirësitë me të cilat ata po përballen atje.