Lajme

Kjo është lista e plotë e bizneseve që mund të rifillojnë punën nesër

Ministria e Shëndetësisë ka vendosur masa të reja kundër përhapjes së koronavirusit, të cilat do të hyjnë në fuqi që nga nesër, 4 maj 2020.

Me këtë rast, ministria e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike (MEPTINIS) ka publikuar listën e plotë e bizneseve sipas kodeve NACE të cilave iu lejohet veprimtaria prej datës 4 maj.

Lista është e ndarë me ngjyrë të kuqe që dallon bizneset që iu ndalohet veprimtaria, me ngjyrë të gjelbër që ju lejohet veprimtaria, si dhe e ndarë sipas datës 14 prill, përkatësisht 4 maj 2020.

Listën e plotë mund ta gjeni duke klikuar KËTU


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?