Lajme

Kjo është gjendja e 86 pacientëve me Covid-19 në këtë spital

86 pacientë janë në të shtrirë nga Covidi në Spitalin e Pejës.

Prej tyre 66 janë me oksigjenoterapi, kurse 3 pacientë me CPAP maskë.

Ndërsa 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë bëhet e ditur në njoftim.

Njoftimi i plotë nga Spitalin e Pejës:

Gjendja me Covid-19:
– 86 pacientë të shtrirë;
– 61 pacientë në Oksigjenoterapi;
– 3 pacientë në CPAP;
– 11 Pacientë në gjendje më të rëndë;
– 8 pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit.
Puna 24 orëshe përmes shifrave:
– 442 Vizita Specialistike;
– 26 Pranime;
– 40 Lëshime;
– 214 Pacientë të Hospitalizuar;
– 5 Lindje, 3 vajza dhe 2 djemë;
– 7 Operacione;
– 38 Hemodijaliza;
– Analiza: 258 pacientë që kanë bërë 4,056 analiza


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?